Udgivet i Skriv en kommentar

Den gode indlæring kommer også fra et godt og sundt miljø

Er du underviser? Det kan for eksempel være på en sprogskole eller i en anden offentlige indsats, hvor der stilles lokaler til din rådighed? Så kan det være, at du mere end én gang har oplevet, at lokalerne kan være i en dårlig stand.

Det er blandt andet noget, der kan vise sig via fugt, der er hurtigt at afdække via små pytter af vand i vindueskarmene. Skimmelsvamp i vindueskarm er nemlig den hyppigste grund til, at folk opdager, at der er fugt i bygningerne.

Skimmelsvamp er sundhedsskadeligt

Skimmelsvamp er en følge af fugt. Når der er fugt i et rum, kan det skyldes, at temperaturen er for lav, og at der ikke bliver luftet nok ud. Nemlig udluftningen kan nemlig lade fugten slippe ud i stedet for, at den lægger sig forskellige steder i form af små pytter af vand. Det vand trænger hurtigt ind i bygningens materialer, og her vil det senere forplante sig og blive til skimmelsvamp, som også kan sprede sig til større områder.

Og det er ikke sundt. Det er faktisk sundhedsskadeligt, og derfor kan et lokale med det føre til ubehag, der også gør det sværere for dig at komme effektivt gennem din undervisning.

Læs mere om bekæmpelse af fugt online

Derfor handler det om at bekæmpe fugt. Og det findes der også råd for. Udover at lufte mere ud og aftørre de fugtige områder, findes der nemlig også nogle mere gennemgribende løsninger, der sørger for, at man kommer fugten til livs én gang for alle.

Klik her og læs mere om, hvordan du først afdækker, om der er fugt i lokalerne, og hvordan du kan forebygge dannelsen af skimmelsvamp. Men find også ud af, hvad du skal gøre, når først bygningen er ramt af fugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *