Udgivet i 717 kommentarer

Oversæt tekster til Engelsk og tjen penge på det

Kan du skrive flydende Engelsk? Så kan du tjene penge på det

Langt de fleste danskere kan skrive og tale Engelsk. Det er vi stort set alle sammen opvoskede med i skolen og fra TV og radio. Men vidste du, at du kan tjene penge på at oversætte tekster fra Dansk til Engelsk? Der findes faktisk firma som lever af netop dette. Disse firmaer kaldes for oversættelsesbureauer. De oversætter alle mulige tekster fra Dansk til Engelsk. De oversætter også fra Dansk og til andre sprog end Engelsk. Men hos mange af de disse oversættelsesbureauer er det fra Dansk til Engelsk. Så hvis du er glad for at skrive og har nemt ved det, så er der en ny spændende jobmulighed lige foran dig, som du helt sikkert kommer til at elske. Jobbet som tekst oversætter giver dig nemlig en masse frihed og mange spændende muligheder. Se alle mulighederne her!

Pak kufferten og rejs ud i verden og skriv løs

Du sikkert aldrig tænkt over det, men hver dag har du set tekster der er oversat fra Dansk til Engelsk. Det kan eksempelvis være i reklamer eller, når du har et en film eller en tv-serie. Der er tekster overalt, der er blevet oversat fra Dansk til Engelsk. Også når du kigger på fødevare, så er der et utal af tekster der er blevet oversat fra Dansk til Engelsk. Jobbet som tekstforfatter eller tekst oversætter er et fantastisk job, hvor du kommer til at oversætte tekster inden alle mulige kategorier. Du kan også komme ud for, at du skal oversætte undertekster fra danske film og tv-serier til Engelsk. Især den amerikanske streaming gigant Netflix er stor aftager af undertekster der er oversat fra Dansk til Engelsk. Der kommer hele tiden nye danske film og tv-serier, som skal oversættes til det engelsksprogede marked. Danske film og tv-serier er nemlig et stort hit på det engelsksprogede market.

Oversæt blogindlæg om alt mellem himmel og jord

I dag er det også blevet super populært, at skrive blog indlæg. Hver dag bliver der udgivet tusindvis af forskellige blogindlæg om alt muligt forskelligt. Nogle af disse blogsider er så store, at de hyre folk til at oversætte danske blogindlæg til Engelsk. Dette gør de for at spare tid, men også for, at de danske blogindlæg tit er meget spændende og inspirerende for andre folk. Men de forstår selvfølgelig ikke, hvad der står, hvis det er på Dansk. Derfor benytter mange af de professionelle blogger sig af et oversættelsesbureau, der kan hjælpe dem med, at få oversat deres forskellige blogindlæg til Engelsk. Hvis kommer til at arbejde for et af disse oversættelsesbureauer kunne du altså ende op med, at skulle oversætte spændende og inspirerende blogindlæg til Engelsk. Så mens du oversætter noget spændende og inspirerende, så tjener du penge på det.