Udgivet i 324 kommentarer

Derfor skal du spise frugt dagligt

Frugter og grøntsager er rige på sunde vitaminer, antioxidanter, kostfibre og mineraler, som alle sammen bidrager til en sundere livsstil og et forbedret hjertekredsløb. Men det er de færreste af os, som rent faktisk huser at spise frugt og grønt dagligt.

Hjerteforeningen anbefaler, at vi spiser 600 gram frugt og grønt om dagen. Gør du det? – Hvis ikke, så giver vi dig nogle tips til det her:

Hav altid frugt og grønt tilgængelig

Det er sådan, at hvis frugtskålen er fuld med lækker, frisk frugt, så har vi større tendens til at spise det. Derfor bør du altid sørge for, at der er frugt og grønt tilgængelig, og hvis du ikke er god til at købe det, når du handler, så køb det på nettet. Eventuel som abonnementløsning.

Få frugt og grønt leveret direkte til døren

Når du får frugt og grønt leveret direkte til din dør, der følger med årstidens trends, så vil det automatisk få fyldt din frugtskål op. Du vil også kunne lave din aftensmad ud fra diverse grøntsager.

Læs mere her, hvor du også kan vælge lige nøjagtig de frugter, eller grøntsager, som du og din familie godt kan lide. Du kan vælge en frugtkasse med diverse frugter i, hvis du ikke selv kan bestemme dig. Men du kan specifikt gå ind og udvælge grøntsager, frugter, gnavegrønt eller måske snacks. Så kan du få det leveret direkte til din dør, så du behøver ikke at købe stort ind, når du handler i dit lokale supermarked.

Når man handler frugt og grønt ind på sådan en specifik måde, så er der også større chancer for, at det vil blive spist og anvendt i madretter. Du kan spise det råt, du kan lave smoothies ud af det, du kan tilføje det i diverse måltider, og tage noget frugt med i madpakken på jobbet.

Udgivet i 667 kommentarer

Ny indkørsel i Sønderjylland

Bor du i Sønderjylland, og har du ønske om at få lagt en ny indkørsel? Så kan jeg glæde dig med, at både materialer til indkørsel samt arbejdskraft er let tilgængeligt i den sydlige del af det danske land. Når du skal have lagt en ny indkørsel, er der 2 måder du kan gøre det på. Du kan lægge den selv, eller du kan få en professionel anlægsgartner til at gøre det for dig.

Lad os som eksempel sige, at du skal have lagt en ny indkørsel i herregårdssten. Her skal du først have anskaffet dig stenene, og efterfølgende skal du have dem lagt. Lad os se nærmere på de 2 faser hver i sær.

 

Anskaffelse af herregårdssten

I Sønderjylland er det nemt at anskaffe herregårdssten, og der er flere måder du kan gøre det på. Du kan evt. kigge på DBA eller Gul og Gratis, for at se, om du kan købe nogle brugte herregårdssten til en god pris. Er du heldig, kan du endda nogle gange finde dem gratis – blot du afhenter selv.

Alternativt kan du købe en eller flere paller nye herregårdssten. Det kan du gøre i et byggemarked, eller ud kan gøre det via et online byggemarked. Nu skal du blot have besluttet, om du vil hente dem selv, eller få dem leveret til adressen. Har du ikke en lastbil elle trailer, kan det være en fordel at få leveret dem direkte til din adresse. Der er mange byggemarkeder, som tilbyder levering af herregårdsten i Sønderjylland – nogle gratis, andre mod en ekstra betaling.

Du kan finde billige herregårdssten på https://www.herregardssten.dk/.

 

Lægning af stenene

Har du aldrig prøvet at lægge en indkørsel eller anden belægning før, kan det være en god ide, at få en professionel anlægsgartner til at klare arbejdet for dig. I Sønderjylland er der mange anlægsgartnere som sagtens kan lægge en ny indkørsel i herregårdssten. Kan du selv finde ud af det, kan du efter at have anskaffet belægningsstenene, gå i gang med projektet selv. Få evt. et par venner til at hjælpe, da det kan være en hård opgave at klare selv.