Udgivet i 4 kommentarer

Så nemt er det at forføre ham!

Det at forføre en mand er slet ikke så svært, de er nemlig ikke så svære at håndtere som du tror.

Mænd er utrolig visuelle dyr. Dermed er de også langt nemmere at forføre end f.eks. kvinder er. Ved kvinder skal man forkæle deres fantasi og deres sanser. Mænd skal bare se noget lækkert så er stort set good to go. 

Det gør det utrolig nemt, men for nogen måske også lidt overfladisk. Det man bare skal huske er at mænd og kvinder ikke fungerer ens. Det er ikke ensbetydende med at de kun tænker med deres øjne. Det gør bare at det er den del der stimulerer dem mest. 

Mænd elsker pynt og lir. Det forklarer også hvorfor de bruger tusinder af kroner på ting som alufælge og farvet lys til deres computer. Dermed er det også hurtig forklaret hvorfor frækt undertøj er noget de elsker. For jo det gør de nemlig. Der gælder også ham der siger at det ikke gør. Det er nok mere noget han siger, fordi du har ytret at du ikke gider tage det på.

Det gælder om at krydre maden lidt!

Sex og forhold kan godt sammenlignes lidt med mad. Det gør også at du får ham til at forstå det meget nemmere. En lækker steak er jo også bare mere lækker med noget krydderi. Så tager du et par selvsiddende strømper på og noget frækt undertøj, så kan du godt risikere at han savler. Nogle mænd er også helt vildt med fetish beklædning. Hvis du har sådan en mand derhjemme, så gør brug af det. 

Har du først fået kørt ham helt op i det røde felt. Så er det også uden tvivl sjovere sex. Det gør nemlig at hans lyst stiger en del gange. Jo mere lyst han har, jo mere umage gør han sig også. Det kommer i sidste ende dig til gode. 

Udgivet i 719 kommentarer

5 kurser, du skal tage for at forbedre dine færdigheder

Hvis du ønsker at forbedre dine færdigheder, kan du tage en række forskellige kurser. Der er ingen begrænsninger for, hvilke kursuser du kan tage, både i din fritid eller i din arbejdstid efter aftale med dit arbejde. Her er blot 5 forskellige kursuser, du kan deltage i:

Madkursus: Hvis du ønsker at lære at lave mad, kan du tage et madlavningskursus. Disse kurser er beregnet til alle, uanset dine nuværende, kulinariske færdigheder. Du kan vælge mellem kurser på begynderniveau eller endda mere avancerede kurser.

Sprogkursus: Hvis du taler engelsk, men gerne vil forbedre dine sprogfærdigheder, er det muligt at tage et engelsk kursus. Sprogkurser er tilgængelige for alle niveauer af sproglærere, fra begynderniveau til dem, der ønsker at forbedre deres sprogfærdighed.

Ledelseskursus: Hvis du er på udkig efter et karriereskift eller gerne vil op på virksomhedens rangstige, er det muligt at tage et managementkursus. Disse kurser kan hjælpe dig med at lære om forskellige aspekter af erhvervslivet og ledelse og kan hjælpe dig med at udvikle de færdigheder, du har brug for for at få succes i en ledelsesfunktion.

Kursus i syning: Hvis du ønsker at lære at sy, er der mange forskellige sykurser til rådighed. Disse kurser henvender sig til alle niveauer af syere lige fra helt nybegyndere, der aldrig har haft nål og tråd i hånden før, til dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder

Kursus i personlig udvikling: Hvis du ønsker at lære mere om dig selv, og hvordan du kan udvikle din egen personlighed, er det muligt at tage et kursus i personlig udvikling. Disse kurser henvender sig til personer, der ønsker at forstå sig selv bedre og udvikle sig som person.

Nu, hvor vi har set på nogle af de forskellige typer kurser, der findes, hvilken en vil du vælge? Der er ingen grænser, når det gælder om at lære nye færdigheder, så start din rejse i dag!