Udgivet i Skriv en kommentar

Derfor skal du spise frugt dagligt

Frugter og grøntsager er rige på sunde vitaminer, antioxidanter, kostfibre og mineraler, som alle sammen bidrager til en sundere livsstil og et forbedret hjertekredsløb. Men det er de færreste af os, som rent faktisk huser at spise frugt og grønt dagligt.

Hjerteforeningen anbefaler, at vi spiser 600 gram frugt og grønt om dagen. Gør du det? – Hvis ikke, så giver vi dig nogle tips til det her:

Hav altid frugt og grønt tilgængelig

Det er sådan, at hvis frugtskålen er fuld med lækker, frisk frugt, så har vi større tendens til at spise det. Derfor bør du altid sørge for, at der er frugt og grønt tilgængelig, og hvis du ikke er god til at købe det, når du handler, så køb det på nettet. Eventuel som abonnementløsning.

Få frugt og grønt leveret direkte til døren

Når du får frugt og grønt leveret direkte til din dør, der følger med årstidens trends, så vil det automatisk få fyldt din frugtskål op. Du vil også kunne lave din aftensmad ud fra diverse grøntsager.

Læs mere her, hvor du også kan vælge lige nøjagtig de frugter, eller grøntsager, som du og din familie godt kan lide. Du kan vælge en frugtkasse med diverse frugter i, hvis du ikke selv kan bestemme dig. Men du kan specifikt gå ind og udvælge grøntsager, frugter, gnavegrønt eller måske snacks. Så kan du få det leveret direkte til din dør, så du behøver ikke at købe stort ind, når du handler i dit lokale supermarked.

Når man handler frugt og grønt ind på sådan en specifik måde, så er der også større chancer for, at det vil blive spist og anvendt i madretter. Du kan spise det råt, du kan lave smoothies ud af det, du kan tilføje det i diverse måltider, og tage noget frugt med i madpakken på jobbet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *