Udgivet i Skriv en kommentar

Tarotkort: Opdag betydning og få indsigt

Tarotkort har eksisteret i århundreder. De bruges som et redskab til at hjælpe folk med at få indsigt i sig selv og deres liv ved at aflæse symbolerne på tarotkortet. Symbolikken er et af de vigtigste aspekter ved tarotkort – de kan være meget forskellige fra kort til kort.

Tarotkort kaldes også nogle gange “narrenes guide”, fordi de fortæller dig ting, som måske ikke altid er det, du gerne vil høre, men de er alligevel præcise!

Om tarotkort?

Tarot kortene taler deres eget sprog og det er et sæt på 78 kort med både billeder og symboler. Hvert kort har en betydning, afhængigt af hvilket symbol der er vist på kortet. Der er 22 stor Arcana-kort og 56 lille Arcana-kort i et tarotspil.

De store arkanakort, også kaldet trumfer, er hver en person eller ting, der repræsenterer et vigtigt begreb. De omfatter:

Trolden – begyndelsen på noget nyt; muligheder og potentiale

Troldmanden – skabelse og viljestyrke; kreativitet

Ypperstepræstinden – intuition; kommunikation mellem sind og hjerte

Kejserinden – kreativitet; frugtbarhed

Kejser – lederskab og autoritet

Hierofant eller pave – religion, tro, åndelighed; orden i livet

Lovers – relationer af alle slags: romantisk kærlighed, venskab, forretningspartnerskaber og så videre..

I den lille arcana, kortene er de mindre vigtige kort, som hver især repræsenterer en sag, der sker i dit liv. Der er fire serier:

Stave

Bægre

Sværd

Mønter

Hver serie har et es og går derefter ned til ti nummererede kort. Den lille arcana kan symbolisere en mindre konflikt, som hurtig er ovre, såsom et skænderi, en svær beslutning om noget midlertidigt, altså noget, som ikke er spørgsmål om liv eller død.

Men de små arcana kan også symbolisere en større, langsigtet konflikt. For eksempel kan kortet med de elskende i dette tilfælde repræsentere et vigtigt forhold, der er ved at være slut eller et forhold, hvor der er problemer, der skal løses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *