Udgivet i Skriv en kommentar

Find din nye powerbank! 

Find din nye powerbank! 

Vi tilbyder powerbanks i alle mulige forskellige modeller om det skal være en selvopladende powerbank med solceller, om den skal have en enorm batterikapacitet, om den skal kunne oplade flere enheder op på samme tid eller alle ovenstående.  

Powerbanks findes i mange forskellige modeller om du ønsker en lille kompakt powerbank, som nemt kan være i lommen eller om du vil have en stor powerbank med et større batteri, som du ikke behøver lade op så ofte.  

Er du på farten og bruger din mobil eller iPad, når du er på arbejde og tømmer din enhed for strøm. Så kan det være ideelt at tilkøbe sig en power bank, som kan lade din mobil og iPad op på samme tid og lynhurtigt evt. med quick charge.  

Vores powerbanks kommer med en indikator, så man kan se om din powerbank har minimalt eller meget strøm tilbage og om det snart bliver tid til at lade powerbanken op. 

Elsker du at gå lange ture og lytter til musik, mens du er ude for at gå kan det være ideelt for dig at tage en powerbank med som kan lade alle dine enheder op, mens du er på farten. Her har vi endda powerbanks med solceller, så du kan nyde det skønne vejr og samtidig lade din enhed op mens du får et afbræk fra hverdagen.  

Nyerere telefoner skal skulle kunne meget mere og vi opstiller hele tiden nye forventninger til hvad mobilen skal kunne. Alle disse egenskaber er med til at stjæle batteritid og det er intelligent i mange situationer at have en powerbank, så du slipper for at skulle lede efter en stikkontakt hver gang man skal lade ens mobil op.  

Spiller du på din mobil har du sikkert oplevet at det tager på din telefons strøm og det er træls at skulle afbryde dit spil fordi man er ved at have lidt strøm.  

Flere powerbanks kommer nu med forskellige typer in- og output stik, hvorfor det kan være smart at erhverve en powerbank, der er samarbejdsvenlig med netop din mobil i stedet for at man skal finde en mellemløsning.  

Slip for afbrydelser 

Med en powerbank kan du undgå at du løber tør for strøm mens du er ude af huset og ikke har tilgang til en stikkontakt.  

Fede egenskaber 

Der er igennem tiden sket meget i udviklingen af powerbanks, hvorfor du nu kan opleve en utrolig batterikapacitet i den nyeste generation af powerbanks, så man kan opleve tonsvis opladninger gennem powerbanken inden den har brug for en opladning på ny.  

Du kan derfor også opleve at der er en lang række nye features ved powerbanksene. Her findes der nu bitte små og kompakte, så de ikke er klodsede og fylder meget. Nogle kommer med solceller, så du principielt aldrig har brug for at skulle oplade din powerbank. Nogle kommer med ledningsfri, så du undgår for at skulle have kabler med og blot kan lægge din mobil ovenpå. Der findes powerbanks med adskillige udtag, så du kan lade flere enheder på samme tid.  

Mange powerbanks af den nyeste generation, kan nu også adskille mellem de forskellige enheder, så du kan lade både din telefon og smartwatch på en gang uden at skulle prioritere, hvilken du skal lade, hvis de begge eller flere mangler strøm.  

Der er samtidig forskel på hvor meget strøm, som hver enhed kan holde til, men nu kan powerbanks se, hvornår din mobil er fuldt opladet, så du slipper for at skulle bruge strøm på ingenting.   

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *